Preloader

Buren die het aanbod
vervolledigen

Op enkele kilometers van Blanes zijn er interessante plaatsen die je tijdens je bezoek kunt ontdekken. Catalonië is een fascinerend land, met interessante en pittoreske plekjes. Alle plekken zijn goed en gemakkelijk bereikbaar vanuit Blanes via de weg of met de trein. Deze nabijgelegen bestemmingen maken je verblijf bij ons nog interessanter.

Lloret-de-Mar

Lloret de Mar

Municipi veí de Blanes, amb grans platges i una variada proposta cultural. Ofereix gran ventall d’activitats d’oci.

Tossa de Mar

Tossa de Mar

Antiga població de pescadors amb un gran bagatge històric. Hi destaca la Vila Vella, l'únic exemple de població medieval fortificada que encara existeix a la costa catalana

Girona 1

Girona

Capital de la província, amb un casc històric considerat un dels més evocadors d’Europa, amb un gran llegat jueu. S’hi pot fer un camí de ronda per les antigues muralles i no us perdeu la catedral i les acolorides Cases de l’Onyar.

Barcelona

Barcelona

Capital de Catalunya, amb una llarga i rica història arquitectònica. És una de les destinacions mundials més apreciades pel modernisme amb edificis i espais públics tan singulars com La Sagrada Família, el Park Güell, la Casa Milà, la Pedrera o la Casa Batlló.

IMGP2857

Tordera

Reserveu-vos un diumenge al matí per visitar el mercat d’aquest poble veí de Blanes, un dels seus principals atractius, a més de la popular Fira i Mercat del Ram.

Estany de Sils

Estany de Sils

Visiteu amb tranquil·litat aquest espai natural protegit, una àrea humida de gran interès paisatgístic i molt singular dins dels ambients mediterranis. Hi ha una gran varietat de fauna i flora específica d’aquest hàbitat.

Montseny

Montseny

El Parc Natural del Montseny, declarat Reserva Natural de la Biosfera, us permetrà gaudir d’una natura i uns paisatges forestals extraordinaris.

La Selva _Amer

La Selva

La nostra comarca, amb molts contrastos paisatgístics. S’estén des de la Costa Brava fins a les abruptes Guilleries, amb una gran plana interior i molta varietat al seu entorn natural.

Empordà

Empordà

Terra de tramuntana, de vinyes i grans artistes. Us hi espera un paisatge singular, de llarga línea de costa i una plana inacabable, amb pinzellades inesborrables i mundialment reconegudes com les del surrealisme de Salvador Dalí.

Garrtoxa

Garrotxa

Zona pre pirinenca, de relleus molt muntanyosos i amb paratges extraordinaris com La Fageda d’en Jordà, en una extensa zona volcànica de gran interès geològic i natural.

Hostalric2

Hostalric

Declarat Bé d’Interès Nacional, té un important llegat medieval i permet descobrir el patrimoni gastronòmic català al centre Domus Sent Soví.

Montsoriu-3

Montsoriu

És el castell gòtic català més notable des del punt de vista històric, arquitectònic i arqueològic. Es pot visitar durant tot l’any.

Caldes8

Caldes de Malavella

La Selva és terra d’aigües termals i a Caldes de Malavella ho trobareu tot sobre el termalisme: balenaris, termes romanes, fonts calentes, etc.

Breda

Breda

Us recomanem passejar pels carrers d’aquesta vila ceramista, amb el monestir de Sant Salvador com a protagonista, i captar la història de la terrissa i la ceràmica.

banyoles

Banyoles

Banyoles is een middeleeuwse stad die bekend staat om haar grote en beroemde meer. Daarnaast zit de stad ook vol met historische gebouwen die kenmerkend zijn voor deze streek in Catalonië.

X