Preloader

De Shopping a Blanes

De Shopping a Blanes

Tot el què necessites saber per les teves compres de Nadal a Blanes

Desitjar, necessitar, triar, remenar, adquirir…! Com ens agrada comprar, tant el què realment necessitem, com el que simplement anhelem. L’intercanvi i el comerç són activitats ancestrals humanes que perviuen amb força durant els nostres dies, i a Blanes les podràs gaudir en una àmplia varietat de modalitats: des de Mercats de tot tipus, Fires, Botigues tradicionals, botigues modernes, grans superfícies… Ara que s’acosten les dates de Nadal, res millor que conèixer-les a fons per poder escollir la millor opció per comprar a Blanes!

Fer Shopping al centre de Blanes, és garantia d’èxit, perquè pots escollir entre un centenar de botigues que ofereixen un tracte proper en un marc de carrerons plens d’història i cultura. T’imagines comprar en un gran aparador a cel obert, sota la mirada de cases vuitcentistes, o vestigis del gòtic català? Al casc antic de Blanes, podràs viure aquesta experiència que fusiona comerç i cultura, amb habitatges hereus d’una llarga història, i comerços que et duen les novetats de les marques més internacionals. A més del seu encant tradicional, la seva modernitat, o el seu tracte proper, les botigues de Blanes estan molt ben organitzades en l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC). Aquesta associació, a banda de donar tot tipus d’avantatges als seus membres, també organitza events molt celebrats entre la població, relacionats amb el Shooping a Blanes: La Desfilada Blanes Moda, la Ruta de l’Art als Aparadors (en la què participen 27 artistes blanencs), o promocions i descomptes dins el marc de diferents events esportius durant l’any. L’activitat econòmica de l’ABBC, no està renyida amb la seva solidaritat, i així, cada any, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre entrega el 2% de la seva facturació a 4 entitats de Blanes: ASPRONIS, Amics de Joan Petit Nens amb Càncer, Creu Roja i l’Associació d’Arts Escèniques la Quarta Finestra.

Si anar de compres al centre de Blanes és gaudir d’un bon passeig, de racons històrics i d’establiments acollidors, anar a comprar als Mercats de Blanes és submergir-se en el bullici de la seva gent, símptoma d’una ciutat viva. Al centre de Blanes, podràs trobar l’entranyable Mercat de Fruites i verdures, un espai on els pagesos duen els seus productes més frescos per omplir el Passeig de Dintre d’autèntiques aromes de natura, que ompliran més tard, les taules dels consumidors. I per fresc, el Portal del Peix, al bell mig del centre de Blanes (a la Plaça dels Dies Feiners), on de dilluns a divendres, les parades que el formen, acullen el millor del peix fresc de Blanes capturat per la flota de pesca local.

L’esperit viu del comerç és també una realitat cada dilluns al matí al Mercat tèxtil i d’accessoris del Passeig de Mar, on podràs adquirir roba, souvenirs i tot tipus d’accessoris. I si ets un amant de les antiguitats o de l’estil vintage, no et pots perdre l’encantador Mercat d’articles de segona mà La Ganga, en el que, cada primer diumenge de mes, 20 parades ofereixen les seves millors relíquies a l’Avinguda de Catalunya del barri de La Plantera.

Dins l’agradable marc de comprar al carrer, tan propi de la cultura mediterrània, Blanes també es desviu per acollir Fires tradicionals, ja siguin pròpies de la ciutat, com la Fira de Sant Tomàs (especialitzada en productes nadalencs), o d’altres Fires com la dels Sabors Catalans o les Fires artesanals.

A Blanes ens encanta ser garants de la tradició de vida al carrer amb paradetes, mercats, Fires… Però també som conscients que cal adaptar-se als nous hàbits de consum de grans superfícies amb moltíssimes opcions de compra. Així, al polígon de Blanes acollim grans establiments especialitzats en diversos àmbits com l’alimentació, el bricolatge, el mobiliari, l’electrònica, joguines, la llar, o la roba i el calçat. Són grans recursos que, en moltes ocasions, fomenten la visita d’habitants d’altres ciutats, que veuen en el polígon de Blanes, una solució eficaç a les seves compres.

Ja ho veus, a Blanes ho trobaràs tot a punt per a les teves compres de Nadal! Remena, tria i escull entre les moltes opcions de comerç que t’oferim!

X