GLOBUSCOSTABRAVA.COM / GLOBUSBARCELONA.COM

Compartir

Volar en Globus és una experiència inoblidable que es pot practicar durant qualsevol dia de l’any, en qualsevol estació, i sempre que el temps ho permeti.

El millor moment per volar és a l’alba i al capvespre perquè són les hores en què “el vent cau”. Durant les hores centrals del dia, quan el sol va escalfant, s’aixequen brises que obliguen a aterrar.

Sempre que les condicions meteorològiques siguin favorables organitzem el teu Vol en Globus de fins a una jornada completa de durada, o passejos, amb una durada de més d’una hora, en els quals arriben a recórrer entre els deu i vint quilòmetres, depenent de la intensitat de la brisa.

Tot i que no se sap el lloc exacte d’aterratge, el pilot optarà sempre per una zona accessible per al vehicle de suport que vigilarà constantment des de terra la teva trajectòria. La missió principal del pilot i tot l’equip és oferir emocions sota uns estrictes paràmetres de seguretat, que proporcionin al viatger una experiència única, amb les condicions adequades.

Accés per a minusvàlids
Personal multilingüe
Familiar