Preloader

BLANES RESPIRA ESPORT

A més de ser una destinació de turisme coneguda arreu del món Blanes també rep un nombre molt important de visitants gràcies a l’esport. Tenim unes instal·lacions de primer nivell adequades a la pràctica de diferents disciplines, gaudim d’una variada oferta comercial relacionada amb l’esport i d’un clima idoni per entrenar i competir durant tot l’any. Per tot això Blanes és reconeguda com a Destinació de Turisme Esportiu, una certificació que ens acredita com un municipi ideal per a practicar-hi tota mena d’esports.

LA CIUTAT ESPORTIVA

UN PARADÍS PELS ESPORTISTES

La joia de la nostra proposta multiesportiva i polivalent és aquesta instal·lació municipal de primer nivell, amb més de 40.000 m2 que ofereix la possibilitat de practicar-hi qualsevol disciplina esportiva en pista coberta: bàsquet, handbol, hoquei, patinatge, futbol sala, gimnàstica rítmica i esportiva, bàdminton, ball esportiu, twirling, arts marcials, tennis, voleibol, activitats dirigides, escacs…

L’edifici està dividit en quatre plantes que permeten practicar-hi qualsevol esport d’interior i acollir esdeveniments artístics, socials, d’empresa o culturals, com ara concerts, congressos, festival, etc. Disposa de 365 places d’aparcament cobert.

Les instal·lacions també disposen de sales especialitzades per grups reduïts d’esportistes, on s’hi practiquen activitats dirigides.

ESPAIS ESPORTIUS
CIUTAT ESPORTIVA BLANES

L’EQUIPAMENT

Es considera un dels equipaments més importants de tot l’Estat, amb 7.000 m2 de superfície esportiva, multidisciplinar, versàtil. Disposa de sis pistes de mides reglamentàries que es poden utilitzar simultàniament:

VEURE GALERIA D’IMATGES

Camps de futbol

L’afició i la pràctica del futbol a Blanes és centenària, i la ciutat disposa de tres camps de futbol amb gespa artificial d’última generació, que permeten a tots els equips gaudir d’aquest esport amb seguretat i amb els avantatges d’un clima que permet acollir durant tot l’any les estades de clubs de tot el món.

El més gran del municipi, amb capacitat per més de 800 espectadors. De gespa artificial, compta amb una superfície de camp de futbol 11 i dos terrenys de joc de futbol 7 transversals. Permet l’ús nocturn.
Mides: 101×65 m
Vestidors: 4 + 2 per àrbitres

Equipat amb gespa artificial d’última generació. Permet l’ús nocturn.
Mides: 90×50 m
Vestidors: 4 + 2 per àrbitres

Terreny de joc de futbol 11 i un de futbol 7 transversal, amb gespa artificial d’última generació. Permet l’ús nocturn
Mides: 97×53 m
Vestidors: 4 + 2 per àrbitres

UNA OFERTA GLOBAL

ESDEVENIMENTS

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

ESCAPADES

Activa’t amb Blanes

activitats_doci

Oci

ON_DORMIR

Allotjaments

X