Preloader

BLANES
ÉS NATURA

Blanes és un museu natural a l’aire lliure. Compta amb dos espectaculars jardins del Mediterrani, dues joies reconegudes mundialment que no us podeu perdre en la vostra visita a la vila. I el patrimoni natural s’estén encara més enllà de l’elegància i el romanticisme dels jardins, perquè us oferim també d’altres espais de gran valor paisatgístic que us transmetran calma i us convidaran a descobrir-los a poc a poc.

Jardí Botànic Marimurtra

Jardí
Botànic
Marimurtra

Us presentem un paradís del món vegetal, el Marimurtra, el jardí botànic de la Costa Brava.

Un lloc privilegiat on gaudireu de la riquesa del seu patrimoni botànic, arquitectònic, paisatgístic i humà. És declarat Bé Cultural d’Interès Nacional i s’estén com un gran jardí botànic dedicat al regne vegetal. Les quatre hectàrees que el conformen estan dividides en tres jardins de característiques diferenciades, que en conjunt acullen més de 4.000 espècies vegetals.

El Marimurtra es va crear fa gairebé 100 anys de la mà d’un alemany aficionat a la botànica, Carl Faust, que volia crear a Blanes una seu internacional per a la recerca científica.

És obert tot l’any i trobaràs el servei d’autobús del Garden Open Tours, des del centre de la població, amb sortides cada 30 minuts durant la temporada turística.

JARDÍ TROPICAL PINYA DE ROSA

Aquest jardí tropical acull una de les poblacions de cactus més interessants i nombrosa d’Europa, amb més de 7.000 espècies originàries de tot el planeta. El seu origen el trobem el 1945, quan l’enginyer industrial Ferran Rivière de Caralt va adquirir la finca i a poc a poc va començar a vestir-la amb cactus mai vistos a la zona. Es troba situat al paratge natural d’interès nacional de Pinya de Rosa, un racó ple de màgia i reivindicat pels propis blanencs com un espai natural protegit que forma part de la seva identitat.

Unes vistes
privilegiades

Blanes us convida a la calma i a la descoberta d’espais tranquils i elegants, que us permetran conèixer racons que mai hauríeu imaginat. Les millors fotos que us emportareu seran les que reflecteixin les vostres vacances de somni, a qualsevol indret de la ciutat. Per fer-ho encara més espectacular us proposem uns miradors privilegiats, des d’on podreu captar imatges úniques i on no trobareu mai el moment de marxar-ne.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

patrimoni-cultura

Forma part de la nostra història

de-compres

De compres

ESCAPADES

Activa’t amb Blanes

X