Preloader

ON DORMIR

A Blanes tenim una completa oferta d’allotjaments de qualitat, perquè volem que us trobeu a gust des del primer minut de la vostra visita i estem preparats per acollir visitants de totes les edats. Us oferim més de 30 establiments per escollir entre hotels, pensions, càmpings, apartaments i més de 1.250 habitatges d’ús turístic. Un gran ventall de propostes, totes elles amb els serveis necessaris per garantir que la vostra estada sigui confortable i satisfactòria.

HOTELS
I PENSIONS

COM EL LLIT DE CASA

Teniu a disposició més de 3.500 llits en els diferents hotels i pensions de Blanes, amb una oferta variada de categories perquè trobeu l’establiment que millor s’adequa a les vacances que heu planificat.

CÀMPINGS

NATURA EN ESTAT PUR

Situats en una zona exclusiva i amb accés molt directe a les platges, els càmpings de Blanes gaudeixen d’un gran reconeixement arreu d’Europa. Compten amb més de 8.400 places en parcel·les per tendes, bungalows i caravanes, en un entorn amb personalitat i molt integrat a la natura.

Apartaments i Empreses Gestores

d’Habitatges d’Ús Turístic

Per garantir la professionalitat del servei i la garantia de l’allotjament que contracteu, us recomanem posar-vos en mans de les diferents empreses gestores d’habitatges d’ús turístic que operen a Blanes.

Habitatges d’Ús Turístic

Confort total

La fórmula més versàtil de vacances, amb més de 4.000 places. Gaudireu del confort d’uns establiments moderns i adaptats, i amb la llibertat de fer els horaris que més us convinguin.

ACREDITATS PER A FAMÍLIES

Blanes va ser la primera població de la Costa Brava en obtenir el certificat de Destinació de Turisme Familiar (DTF), un segell que acredita la nostra sensibilitat i l’alt nivell d’equipaments que oferim a les famílies amb infants. Alguns hotels, pensions, càmpings i apartaments de casa nostra compten amb aquesta distinció.

X