Preloader

MOURE’S
PER BLANES

A Blanes ens movem de manera fàcil i oferim diverses possibilitats per adaptar-nos a les vostres necessitats. Som una destinació viva, ideal per passejar i gaudir-la pas a pas a tocar del mar, coneixent la nostra gent, el paisatge, la vida comercial, activitats i serveis.

Escolliu el mitjà que més us convingui i descobriu la vila al vostre aire.

Amb cotxe i moto

Si us moveu amb vehicle particular a Blanes teniu més de 1.000 places d’aparcament gratuïtes a només 5 minuts del centre. Les principals zones turístiques també ofereixen aparcament amb diferents tarifes de zona blava pels cotxes i diversos espais d’aparcament gratuït per a motos. Les persones amb mobilitat reduïda trobareu places amb preferència d’ús.

Amb bus

El bus urbà de Blanes cobreix les principals zones de la vila, de manera que us hi podreu desplaçar sense necessitat de vehicle propi.

Amb Taxi

Una trucada i tindreu el taxi a la porta de casa, al vostre servei. Parades de taxi amb servei tot l’any.

Amb l’Open Garden Tour

Un altre mitjà de transport molt recomanable per descobrir la vila és el Garden Open Tour, que durant la temporada turística connecta el centre de la ciutat amb els jardins cada 30 minuts.

A peu

Per conèixer la vida quotidiana de Blanes no hi ha millor manera de fer-ho que posar-se a passejar pel port, pel mercat diari de fruita i verdura, el centre de la ciutat, el passeig de mar. Pas a pas és la manera de no perdre’s cap detall d’una ciutat amb personalitat pròpia que us espera per ensenyar-vos el nostre esperit autèntic, generós i acollidor.

Amb tren turístic

A l’estiu passegeu en el trenet turístic per conèixer Blanes amb una pinzellada, i descobrir racons que després podreu explorar amb més calma i al vostre ritme. Amb aquest passeig coneixereu els punts d’interès més destacats de les zones turístiques, la façana marítima, el centre de la vila, el port…

Amb bici

A cop de pedal també viureu una experiència única coneixent una ciutat planera, amb 4 quilòmetres de costa i diversos punts d’aparcament per a bicicletes. Sens dubte, una bona fórmula per conèixer Blanes amb tota la família, gaudint del recorregut i amb la seguretat que ofereixen els quilòmetres de carril bici que uneixen els principals punts d’interès de la vila.

Són una bona manera de conèixer la ciutat a ritme dels pedals. Teniu la Ruta de la Tordera, circular d’uns 8 quilòmetres i totalment planera, que us portarà des de la zona dels càmpings fins a la desembocadura del riu, i la Ruta Mar i Murtra. Aquesta té gairebé 20 quilòmetres i alguns pics de desnivell, i us oferirà unes vistes panoràmiques espectaculars sobre la vila i les seves platges.

PLÀNOL D’APARCAMENTS

Sigui quin sigui el mitjà de transport que escolliu, procurem que quan arribeu a Blanes aparcar sigui una missió pràctica i senzilla. Per això disposem de diferents zones d’aparcament, gratuïtes i de pagament per hores, per a tot tipus de vehicles.

X