Preloader

ESCAPADES

BLANES A MIDA

Les millors propostes per descobrir tot el que t’ofereix la porta de la Costa Brava

Blanes us enganxarà des del moment que sentiu l’aroma dels jardins botànics i tropicals, quan noteu el Mediterrani a la vostra pell des de sa Palomera o quan els ulls se us il·luminin amb el Concurs Internacional de Focs Artificials. A casa nostra trobareu tot el que us cal per passar unes vacances inoblidables, tant si disposeu d’un sol dia com si podeu gaudir-ne durant una setmana, descobrint l’esperit autèntic d’aquesta ciutat històrica i marinera. Feu Blanes a la vostra mida i al vostre temps, sabent que sempre us quedaran excuses per tornar-hi.

BLANES
FAMILIAR

Gaudiu de Blanes
en família

A casa nostra trobareu tot el que us cal per passar unes vacances en família. Teniu a la vostra disposició infinitat d’espais on passar una bona estona ja sigui a la platja o als parcs infantils que hi ha pel passeig marítim, un dels llocs més recomanables per passejar o seure en una terrassa.

BLANES
ACTIVA

Les vostres vacances
més actives

Blanes és una destinació privilegiada de turisme actiu, amb un entorn natural immillorable per practicar-hi esports a l’aire lliure.

BLANES
CULTURAL

Patrimoni i
enigmes històrics

Deixeu-vos sorprendre pels enigmes que s’amaguen darrere els més de 1.000 anys d’història de la vila de Blanes, i aprofiteu les vacances per descobrir un patrimoni cultural que us transportarà per diferents èpoques.

X