Preloader

ESCAPADES BLANES ACTIVA

Les vostres vacances més actives

Blanes és una destinació privilegiada de turisme actiu, amb un entorn natural immillorable per practicar-hi esports a l’aire lliure. Trepitjar Blanes pam a pam és la millor manera de conèixer-nos mentre practiqueu el vostre esport preferit, camineu amb amics o navegueu per un mar que us espera per oferir-vos una imatge única de la Costa Brava, vista des de l’aigua.

BLANES ACTIVA

1 DIA

Podeu començar el dia fent senderisme, corrent o fent marxa nòrdica pel litoral blanenc seguint algun dels sis itineraris que hi ha marcats, a més del camí de ronda. Quan us acosteu al jardí Tropical Pinya de Rosa feu una aturada per visitar aquesta joia de la botànica que acull una de les poblacions de cactus més interessants i nombrosa d’Europa. Seguiu amb una bany al petit paradís de la platja Treumal i feu la tornada a la vila passant per la cala Sant Francesc. Us recomanem aturar-vos al port per dinar en algun restaurant, amb vistes a Sa Palomera, i acabar la jornada arribant fins a l’espai natural de la desembocadura de la Tordera, on podreu gaudir d’una meravellosa posta de sol.

BLANES ACTIVA

2 DIES

Podeu començar un cap de setmana actiu fent la ruta de les ermites de Blanes caminant, corrent o fent marxa nòrdica, que a més de fer salut us permetrà conèixer una part de la petjada històrica que van deixar els nostres avantpassats. Aprofiteu després per conèixer l’àmplia oferta comercial de la vila, i no acabeu el dia sense fer un passeig nocturn i prendre una copa en l’ambient més festiu de la ciutat.

L’endemà, la millor manera d’aixecar el dia serà fer-ho des de l’aigua, recorrent en caiac les petites cales del litoral de Blanes, com Sa Forcanera i S’Agüia. Podeu continuar l’activitat caminant pel passeig que us durà fins a la roca de Sa Palomera, d’aturada obligada. És el símbol de la vila i un mirador excepcional de tota la façana marítima de la població. Acabeu la jornada amb la ruta de la Tordera i Paratges del Vilar.

BLANES ACTIVA

1 SETMANA

Si disposeu d’una setmana de vacances us activareu amb Blanes a tot detall, combinant la faceta social i esportiva amb la més lúdica i cultural al vostre aire. Us proposem aquesta atractiva combinació d’activitats pensada de dilluns a diumenge, que es pot adaptar segons les vostres necessitats:

DIA 1

Submergiu-vos a la Costa Brava fent una sortida de busseig o un bateig si us inicieu en aquest esport, per relaxar-vos més tard a les terrasses del passeig marítim. A la tarda se us posarà de primera un partidet de tennis o pàdel.

DIA 2

Us podeu iniciar en la vela, hi ha moltes propostes per a tothom, i quan sortiu de l’aigua visiteu els jardins de Marimurtra i Pinya de Rosa de Blanes, a més del de Santa Clotilde de Lloret de Mar, amb el trenet de l’Open Garden Tour.

DIA 3

Divertiu-vos a tota velocitat als parcs aquàtics de la nostra zona, i a la tarda passeu-vos a l’aigua salada fent pesca esportiva o llogant una embarcació al port de Blanes.

DIA 4

Jornada ideal per anar d’excursió amb vaixell fins a Tossa de Mar i tornar caminant fins a Blanes pel GR 92, una ruta excepcional entre penya-segats i arran de mar. Acabeu el dia amb una divertida partida de bitlles.

DIA 5

Reserveu una sortida amb globus i veureu aixecar el dia a vista d’ocell. Havent dinat feu una excursió al Montseny i atureu-vos a La Selva per conèixer algun dels seus poblets.

DIA 6

Jornada ciclista. Aprofita la gran oferta de rutes de MTB o ciclisme de carretera per gaudir de la bici i un paisatge extraordinari.

DIA 7

Feu una sortida amb Stand Up Paddle per la costa blanenca i us guanyareu el merescut descans en alguna de les platges o cales de la vila. No hi ha millor manera d’acabar unes vacances que amb regust de sal, sentint a la vostra pell que heu estat de vacances a Blanes.

X