Preloader

De compres

Blanes és una ciutat dinàmica i amb un tradició comercial històrica, que va molt més enllà del sector marítim i pesquer. Ens referim al fet d’anar de botigues, una pràctica molt arrelada entre els propis habitants de Blanes però també entre la gent dels pobles veïns, que troben a casa nostra una gran oferta i varietat de comerços, combinada amb l’apartat lúdic, cultural i gastronòmic de la vila.

MERCATS I
FIRES AL CARRER

Comptem amb una bona colla de mercats al carrer i fires pròpies molt consolidades com la de Sant Tomàs, la de sabors catalans o les fires artesanals.

EstablimeNts històrics

Comptem amb gairebé un miler de botigues de tota mena, per triar i remenar, la major part de les quals concentrades al centre de Blanes. Establiments històrics que s’han emmotllat al pas del temps i a les necessitats canviants dels consumidors, que es barregen amb locals moderns, de noves marques i firmes internacionals que també volen aprofitar l’atractiu d’aquest gran aparador a cel obert.

Fusió de comerç
i cultura

Al casc antic comerç i cultura es fusionen a cada cantonada, i aquí trobareu una gran oferta comercial que es barreja amb un generós llegat cultural de quan la vila era un conjunt de petites casetes blanques de pescadors. Tot fent shopping coneixereu elegants cases vuitcentistes i diversos vestigis del gòtic català, oi que sona bé això?

Mercats al
centre històric

I sense marxar del centre també trobareu el mercat de fruites i verdures, el Portal del peix, el mercat tèxtil i d’accessoris i el mercat setmanal, uns espais amb productes de primera qualitat i plens de vida, que són un gran atractiu de la nostra vila.
Als mercats coneixereu un escenari imprescindible on s’hi conjuguen el bullici de gent remenant a les parades amb la tradició d’una ciutat abocada al comerç i al tracte proper amb la gent.

Grans superfícies
especialitzades

Però la versió més tradicional del comerç de Blanes no està renyida amb la fórmula de grans superfícies especialitzades, de manera que a la zona de polígons de la ciutat trobareu establiment d’alimentació, bricolatge, mobiliari, electrònica, joguines, llar, roba, calçat… Una gran oferta en tots els àmbits, que complementa la proposta comercial d’una vila que s’ha adaptat als hàbits de consum dels seus habitants i de tothom qui ens visita.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

footer-vacances

Vacances en família

COMER

Menja’t Blanes

oci-submarinisme

Oci

X