Preloader

BLANES ACCESSIBLE
PER A TOTHOM

A Blanes estem sensibilitzats amb les dificultats de moviment d’una part de la població, i no volem que aquesta circumstància impedeixi que gaudiu de les vostres vacances amb tota la intensitat. Per això a les platges més grans hi hem adaptat espais de fàcil accés, amb passarel·les de fusta, plataformes de repòs, cadires amfíbies per entrar a l’aigua i dutxes preparades per a les vostres necessitats de moviment. També el passeig marítim és una gran zona sense barreres arquitectòniques. Així mateix, les necessitats específiques de moltes famílies, especialment amb infants, també són contemplades a molts establiments hotelers i de restauració, que ofereixen accessibilitat, espais d’higiene per a nadons, cadiretes i alçadors per als més menuts i també racons de joc.

A LA POBLACIÓ

El centre de la població també és molt accessible, amb accés restringit als vehicles a motor a bona part de la zona comercial. Al mateix temps, molts restaurants i comerços ofereixen facilitat d’accés amb cadira de rodes, així com l’oficina de turisme. I a l’hora d’aparcar el vostre vehicle trobareu nombroses places públiques reservades per a facilitar la vostra mobilitat.

PLÀNOL D’APARCAMENTS

Ordenador

ACCESSIBILITATWEB

Fidels al nostre compromís amb l’accessibilitat, estàs navegant en una web sense barreres digitals perquè tothom tingui accés a la informació turística de Blanes. La web compleix les recomanacions d’accessibilitat AA, un estàndard que entre d’altres mesures garanteix que no utilitzem elements no accessibles com Flash, Frames o Applets. La web també afegeix meta informació als seus elements per ajudar als usuaris amb certes discapacitats a accedir als seus continguts.

X