Preloader

PLATGES SENSE FI

A Blanes vivim de cara al mar, som fills d’aquest Mediterrani que ens dóna personalitat i que us convida a contemplar-lo i gaudir-lo amb tota la intensitat. Tenim la sort d’aprofitar-lo al màxim i us oferim diferents maneres de sentir-lo vostre, de banyar-vos i sentir a la vostra pell que esteu de vacances a Blanes.

Tenim quatre quilòmetres de costa que alternen petites i atractives cales amb grans platges que cada any són reconegudes amb la bandera blava de qualitat, en les quals podreu trobar-hi tots els serveis necessaris per passar un agradable dia de platja i practicar-hi tota mena d’esports aquàtics i de sorra. A les més grans hi trobareu servei de restauració i de salvament durant la temporada de bany.

PLATGES QUE ENAMOREN

PLATGES PER A TOTHOM

Les platges de Blanes han rebut la distinció temàtica de la Fundació ONCE en matèria de supressió de barreres arquitectòniques i d’atenció a persones amb necessitats especials.

Logo de Blanes

VEURE VÍDEO

play

DOS PETITS SECRETS

I PER ACABAR, US EXPLIQUEM DOS PETITS SECRETS, dues joies de la nostra costa: la cala sa Forcanera, de sorra i que només té accés per mar i la petitona i amagada cala s’Agüia, de còdols grans i que és accessible en barca o també a peu. Sovint hi trobareu barquetes fondejades i banyistes que també gaudeixen del paisatge submarí.

platges cat

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

MENJAR

Menja’t Blanes

Compres blanes

Escapades Blanes Familiar

oci-submarinisme

Oci

X