Preloader

Rutes de senderisme i CICLISME

Hi podeu trobar plànols amb les rutes per la pràctica del running, així com serveis específics per a corredors com dutxes, guarda-roba o un banc per netejar-se el calçat després de la pràctica esportiva.

Blanes compta també amb diverses rutes senyalitzades i camí de ronda per sortir a córrer o fer marxa nòrdica, al ritme que desitgeu, a més de dos Grans Camins de l’Aigua de 8 i 18 quilòmetres. Sobre el terreny que envolta la ciutat també s’han definit rutes per seguir amb bicicleta de muntanya i tres més de ciclisme de carretera.

S’han dissenyat diverses rutes pensades per fer corrent, caminant o marxa nòrdica. Són itineraris d’entre 7 i 20 quilòmetres que recorren els entorns naturals de Blanes, a més del camí de ronda que us proposa un itinerari continuat arran de mar.

Si detecteu alguna anomàlia en les rutes o hi ha aspectes a millorar en les diferents rutes, si us plau contacteu amb rutes@selva.cat

La ruta de la Tordera

Un recorregut molt senzill, absolutament pla, de 7,5 quilòmetres i circular. Seguiu les indicacions verticals i les marques de seguiment al terra amb pintura vermella.

La ruta de Sant Bonós

És una ruta circular senzilla, de 8 quilòmetres de distància i amb un desnivell de 166 metres. Marques al terra pel seguiment de l’itinerari.

La ruta de les Ermites

Circuit de dificultat alta, especialment per la seva llarga distància (17,4 km). És circular i acumula un desnivell de 455 metres.

La ruta Mar i Murtra

Una proposta llarga, de poc més de 20 quilòmetres, però amb un desnivell suau que acaba suposant uns 264 metres, molt progressius. És circular i senyalitzada amb marques verticals i d’altres al terra de seguiment

La ruta BTT-6 el Vilar

Itinerari circular de 7,5 km entre Blanes i Lloret de Mar, amb un gran nombre d’elements d’interès durant el recorregut. Dificultat moderada i un desnivell important (395 m), amb trams de descens molt llargs.

La ruta GR-92 dins de Blanes

Un recorregut lineal de 10 km que recorre bona part del litoral de Blanes, amb un desnivell de 116 metres. De dificultat moderada és molt planera fins a tres quartes parts de l’itinerari, quan comencen dos quilòmetres de forta ascensió, per acabar amb una suau baixada.

Vorejant el litoral pel camí de ronda

Per fusionar-se amb el paisatge costaner i sentir que formeu part d’aquest decorat privilegiat podeu passejar pel camí de ronda. El podeu iniciar a la mateixa roca de Sa Palomera i resseguir la platja de Blanes per creuar després el Jardí botànic Marimurtra, o començar-lo més endavant a la Roca d’es Viver, a tocar de la Cala Bona, des d’on agafareu alçada per contemplar com mai heu fet els racons més enigmàtics d’aquest antic camí de ronda, un autèntic paradís per descobrir pas a pas.

X