Preloader

abril, 2023

28abrallday06maig

Activitats biblioteca

Descripció

Divendres 28 d’abril,    a les 6 de la tarda a la Biblioteca Jove, Club de Jocs de Taula, per nens i nenes a partir de 8 anys,  joves i adults, amb en David Quesada. Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca.  Propera sessió el divendres 12 de maig.

Dissabte 29 d’abril, a les 11.00 del matí al vestíbul, Mostra FitKid a càrrec DanStudio de Blanes. Dia Internacional de la Dansa. Podeu consultar l’actualització de la Guia de Lectura especialitzada en Dansa aquí.

Dimecres 3, a les 7 de la tarda, xerrada: Gestión del estrés con mindfulness amb Nara Noya, terapeuta en teràpia transpersonal de l’Associació Sanat Kumara.

Dijous 4, a les 7 de la tarda, Dijous de Lletres i Mots tertúlia literària per a adults: El amor en los tiempos del cólera de Gabriel García Marquez. Ressenya: https://biblioteca.blanes.cat/dijousdelletresimots/

Tots els dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, English Book club, club de Lectura en anglès: Sunstroke de Tessa Hadley. Conduït per Carles Llorach. Per a persones a partir de 18 anys i nivell B.  Inscripcions obertes.

 

Data

Abril 28 (Friday) - Maig 6 (Saturday)

X