Preloader

març, 2023

13marallday31

Activitats biblioteca

Descripció

Dilluns 13 i dimecres 15, a 2/4 de 6 de la tarda,  Miniclub dels dilluns i Miniclub dels dimecres: Llegirem el conte: El llop ha tornat! de Geoffroy de Pennar.  Club de Lectura per a nens i nenes de 5 a 7 anys, acompanyats pels seus pares. Places limitades. Informació i inscripcions a la Biblioteca. Més info al Bloc https://biblioteca.blanes.cat/salainfantil/miniclub/

Dimecres 15, a dos quarts d’11, hora del conte per als més petits de la biblio:  Babies experience amb Kids&Us. Stortellig – sessió en anglès. Nascuts per Llegir, Per a pares, mares i nadons de 0 a 3 anys.

Divendres 17, a les 6 de la tarda, hora del conte:  En BUM i el llibre màgic de les fades amb la Companyia Homenots. Recomanat per a nens i nenes de 4 a 8 anys.

Tots els dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, English Book club, club de Lectura en anglès: Sunstroke de Tessa Hadley. Conduït per Carles Llorach. Per a persones a partir de 18 anys i nivell B.  Inscripcions obertes.
Tots els divendres, a les 10.00h Taller d’escriptura: iniciació al procés creatiu a través de la paraula escrita.  Conduït per Montserrat Medalla, mestra, psicopedagoga, logopeda i escriptora local.   Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca. Sessions tots les divendres.

Exposició: Del 2 al 28, al primer pis de la Biblioteca: Joan Perucho del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

Data

març 13 (Monday) - 31 (Friday)

X