Preloader

juny, 2019

07junallday09

Catalunya "Hola Família"

Segona edició de “Catalunya, Hola Família!”

Descripció

25 destinacions de turisme familiar certificades per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) i 120 empreses d’arreu de Catalunya participen enguany en la segona edició de “Catalunya, Hola Família!”, que comptarà amb prop de 200 activitats pensades especialment per fer amb nens.

  • Nou destinacions gironines acreditades amb les marques “Platja en Família” i “Natura i muntanya en família” de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) -Blanes, Calonge-Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere Pescador, Roses, Torroella de Montgrí-l’Estartit i la Vall d’en Bas-Les Preses- i una vintena d’empreses del territori participen en la gran acció promocional de turisme familiar que tindrà lloc el cap de setmana del 7 al 9 de juny.
  • Amb el tema escollit “Viu una experiència de llegenda”, el “Catalunya Hola Família!” vol fer èmfasi en la història i la mitologia del territori.
  • La nova versió de l’App “Llegendes en família” permetrà els visitants “caçar” els éssers màgics que s’han associat a les diferents destinacions.

Veure les  activitats de Blanes

La llegenda de Blanes

Data

juny 7 (Friday) - 9 (Sunday)

X