jetski-blanes-water-sports-blanes

Jetski Blanes

Compartir

Watersports blanes ofereix totes les activitats aquàtiques possibles. Realitzem classes d’esquí aquàtic wakeboard i atraccions aquàtiques com la banana ràfting ràfting i donuts. Tambe tenim motos aquàtiques i oferim als nostres clientes la possibilitat de fer excursions o circuit de boies.

Vine i gaudeix el nostre circuit de 15/20 minuts i aprèn a anar en un jet ski ràpid i amb seguretat. Aquesta activitat és ideal per a persones sense experiència, tenir una primera presa de contacte amb la moto d’aigua per agafar confiança. Pares amb nens, amics i parelles que busquin velocitat i adrenalina en un ambient segur.

Amb a fer les excursions i dispara la teva adrenalina conduint mentre gaudeixes de la mar i els seus paisatges durant 1 hora. Aquesta activitat és ideal per surfejar les onades, visitar cales i platges precioses des d’una perspectiva increïble. Realitzaràs una excursió guiada des del port de Blanes fins a Tossa de mar. Es va iniciar el tour i naveguessis per la costa visitant cales, penya-segats i coves marítimes si ho desitja.

Passeig s’abanell, 41, Blanes 17400

+34 686435291