jetski-blanes-water-sports-blanes

Jetski Blanes

Compartir

“Watersports Blanes” ofereix totes les activitats aquàtiques possibles. Realitzem classes d’esquí aquàtic “wakeboard” i atraccions com la “banana ràfting” i el “donut aquàtic”. També tenim motos aquàtiques i oferim als nostres clients la possibilitat de fer excursions o circuit de boies.

Vine i gaudeix del nostre circuit de 15/20 minuts i aprèn a anar en jet ski ràpid i amb seguretat. Aquesta activitat és ideal per a persones sense experiència, tenir una primera presa de contacte amb la moto d’aigua per agafar confiança. Pares amb nens, amics i parelles que busquin velocitat en un ambient segur.

Vine a fer les excursions i dispara la teva adrenalina conduint mentre gaudeixes de la mar i els seus paisatges durant 1 hora. Aquesta activitat és ideal per surfejar les onades, visitar cales i platges precioses des d’una perspectiva increïble. Realitzaràs una excursió guiada des del port de Blanes fins a Tossa de Mar. Inicia el tour i navega per la costa visitant cales, penya-segats i coves marítimes.