P. Hostal Doll

Compartir

L’Hostal Doll va iniciar la seva activitat el 1939 com a Fonda, i aquí s’hi van allotjar els primers enginyers i treballadors de la SAFA, i també militars i escafandristes que van desballestar el Ciutat de Barcelona, vaixell enfonsat durant la guerra a la costa de Malgrat de Mar.
Amb el temps i la consolidació del turisme, va anar ampliant fins arribar al que avui és l’Hostal, un emblemàtic edifici davant del moll esportiu amb 30 habitacions, de les quals 19 donen al mar. A la primera planta, l’Hostal disposa d’una àmplia sala de TV.

Disposa de 30 places d’aparcament pròpies per als clients.

La nostra cuina ha estat des de sempre reconeguda i molt acreditada, i ofereix als clients des dels plats casolans heretats de les Teresines (1a i 2a generació de cuineres de l’hostal), fins als més actuals i de mercat. De marcada tradició familiar, la tercera generació dirigeix l’establiment avui dia.
Al bell mig del passeig de Mar, just davant dels jardins i del moll esportiu, a la terrassa de l’Hostal s’ofereix tots els dies una àmplia varietat de tapes casolanes. Gaudiu també de la nostra carta de còctels i gintònics.

Pg. Pau Casals, 70 - 71

972 33 00 08

30 habitacions

NRTC: HG-000309

Habitacions Familiars
Turisme familiar
Wi-Fi
Distància al centre (menys de 2 Km)
Ubicació a prop de la platja
Accés per a minusvàlids
Ascensor
Garatge/Pàrquing
Habitacions per a no fumadors
Caixa forta individual a l´habitació
Personal multilingüe
Jardí-Terrassa
Menjador
Bar-Cafeteria
Distància a la platja (menys d'1 Km)
Platos especiales para celiacos
Restaurant