Preloader

novembre, 2023

15nov(nov 15)6:00 pm17(nov 17)8:30 pm

Setmana de la Ciència i la Tecnologia 2023

Descripció

Dies: 15, 16 i 17 de novembre

Hores: 18.00 – 20.30 h.

Lloc: Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB – CSIC)

Activitats:

  • DIVENDRES 17 a les 19h. VISITA GUIADA: Us convidem a venir a conèixer les instal·lacions i laboratoris del centre, i diferents projectes que estem duent a terme actualment en els diferents ambients aquàtics en els quals treballem: estanys d’alta muntanya, rius i mar, i també en l’àmbit de l’ecologia teòrica.
  • DIJOUS 16 a les 18h. JOC DE PISTES “Desxifrant l’oceà”. Els participants (recomanable majors de 10 anys acompanyats) s’hauran de posar en el rol d’investigadors per anar resolent les pistes i poder obrir la caixa final. L’activitat permet aprendre, de manera divertida, tant conceptes com actituds científiques. En acabar el joc es farà una breu visita pels laboratoris del centre.
  • DIVENDRES 17 a les 18h. TALLER “Biodiversitat oculta”. Un taller per conèixer la diversitat de vida que hi ha al mar (recomanat per a públic familiar, inclosos infants) en aquesta activitat coneixereu organismes que ni imaginàveu i la seva importància per a l’equilibri dels ecosistemes marins. En acabar el taller, cap a les set començarà la visita guiada per les instal·lacions i laboratoris del centre.

 

Totes les activitats són gratuïtes. No obstant, com que l’aforament és limitat, cal apuntar-hi prèviament, reserva de places a través de:

FORMULARI

Per correu a: divulgacio@ceab.csic.es

Trucant al 972 336 101 (Gemma Agell)

Per a més informació clica aquí.

 

 

 

Data

15 (Wednesday) 6:00 pm - 17 (Friday) 8:30 pm

Location

Centre d'Estudis Avançats de Blanes

X