Preloader

novembre, 2018

03nov10:00 am12:00 am

Temps de panellets amb els petits xefs

35'00 €

Descripció

A Marimurtra celebren la castanyada en família!

Petits xefs us animeu a demostrar la vostra creativitat culinària elaborant els panellets per aquesta castanyada?

En aquest taller de la mà de Grenyal us explicarem com s’elaboren els típics panellets de la castanyada. Podreu preparar panellets de diferents tipus i després us els podreu emportar  a casa per sorprendre i compartir amb la família un moment molt dolç!

Mentre els xefs deixen volar la seva creativitat la família podrà gaudir de la tardor al Jardí Botànic Marimurtra amb un 50% de descompte en l’entrada.

Descripció

Taller de panellets al Jardí Botànic Marimurtra amb Grenyal.

Quan celebrem el taller?

El dissabte 3 de novembre de 2018 de 10.00 a 12.00 h al Jardí Botànic Marimurtra. L’accés es podrà realitzar a partir de les 9.30 h per l’entrada principal del Jardí (Passeig de Carles Faust, 9).

Per qui està pensat el taller?

Per nens i nenes a partir de 6 anys. Però els adults que acompanyin als petits xefs gaudiran d’un 50% de descompte en l’entrada al Jardí Botànic Marimurtra.

*Important: quan realitzeu la reserva al camp ‘Informació addicional’ cal que indiqueu el nom del nen o nena que participi al taller i la seva edat.

Què cal portar?

Moltes ganes d’aprendre i passar-ho bé amb l’elaboració tradicional de panellets! Nosaltres ens encarreguem de tota la resta.

Data

(Saturday) 10:00 am - 12:00 am

X