Preloader

Què fer al gener a Blanes?

Què fer al gener a Blanes?

Què fer al gener a Blanes?

Una vegada finalitzen les festes de Nadal, arriba gener, i amb ell les rebaixes i un munt d’activitats a fer a Blanes. Els blanencs tenim una tradició comercial històrica, i ens encanta anar de botigues i organitzar un munt activitats per a tothom, tant pels nostres habitants com pels ciutadans dels pobles veïns.

Blanes és una ciutat excel·lent per fer les teves compres de rebaixes, ja que ofereix una gran diversitat i oferta de comerços. Des de mercats i fires al carrer, passant per mercats al centre històric fins a establiments de tota la vida i grans superfícies especialitzades en electrònica, bricolatge, mobiliari i joguines, ubicades a la zona industrial i al polígon.

El centre històric de Blanes és un centre comercial a cel obert, on es concentra una major part del comerç tradicional i on trobaràs vàries franquícies de marques conegudes.

fira de segona ma

A part d’anar de compres, l’agenda d’activitats de Blanes pel mes de gener farà que gaudeixis d’un mes farcit d’espectacles, fires, representacions de teatre i molt més…

  • El Divendres 4 de gener, l’increïble espectacle de màgia a càrrec del Mag Igor a la Biblioteca Comarcal de Blanes, a les 18:00 hores. No et pots quedar sense la teva plaça!
  • El Dissabte 5 de gener, t’espera un dia màgic a Blanes. A partir de les 4 de la tarda, vine a rebre a SS.MM. els Reis d’Orient al Port de Blanes. Allà mateix, els més petits els hi podran fer entregar de les seves cartes.
  • Unes hores més tard, començarà la cavalcada, on els Reis d’Orient i les seves espectaculars carrosses faran un recorregut per tots els carrers de Blanes per tal de poder saludar a tots els nens i nenes.
  • El Diumenge 6 de gener tindrà lloc la fira d’articles de segona mà ‘‘La Ganga’’ a l’Avinguda Catalunya de 09:30 del matí a les 14:00 de la tarda.
  • El Diumenge 13 de gener durant tot el dia, la tradicional cursa popular Mar i Murtra. Un dia ideal per començar a complir un dels clàssics propòsits de l’any.
  • El Diumenge 20 de gener, l’espectacle Rialles ‘‘ Pota de Cabra’’ pel Mag Fèlix, que es farà al teatre de Blanes de 17:30 a 18:30 de la tarda. Genial per gaudir d’un diumenge en família.
  • El Diumenge 27 de gener de 07:00 del matí a 15:00 de la tarda, l’IX Passafred del centre excursionista de Blanes, en la que es fan dues rutes amb sortida i arribada al Vilar.

Com pots veure, a Blanes hi trobaràs milers de coses per a fer, i cap d’elles et decebrà, al contrari, sempre hi voldràs tornar.

X