Preloader

A l’estiu, viu les activitats nàutiques de Blanes

A l’estiu, viu les activitats nàutiques de Blanes

Blanes és la ciutat ideal per visitar durant tot l’any, però a l’estiu cobra especial rellevància l’activitat d’aquesta vila marinera.

Durant els mesos estivals, les activitats que s’organitzen a Blanes són infinites. Segur que has sentit parlar del Concurs de Focs d’Artifici, però aquesta no és l’única.

Realitzar activitats nàutiques en un entorn inigualable com la porta de la Costa Brava és un veritable plaer per a tots els sentits. Siguis d’esports més aventurers, o més relaxats, de ben segur que a Blanes trobaràs l’activitat nàutica ideal per a tu.

Quines activitats nàutiques puc fer a Blanes?

Blanes disposa d’un ampli ventall d’empreses que ofereixen activitats d’oci i esport, com vela, lloguer d’embarcacions, excursions nàutiques…

  • Vela al Club Vela de Blanes: fundat fa més de 70 anys. Avui en dia és un espai modern i singular que ofereix turisme nàutic amb uns serveis de primera qualitat.
  • Paddel Surf: un esport on es posen en consonància cos, ment i agilitat, serà l’experiència de l’estiu, on podràs gaudir de les aigües que banyen la ciutat de Blanes.
  • Lloguer d’embarcacions: per què no hi ha res més estiuenc que gaudir de la brisa marina, del sol i dels amics en una embarcació. A Blanes disposem de diverses empreses que ofereixen aquestes serveis.
  • Caiac: rema i visita les platges i cales més amagades de Blanes.
  • Transport: per què no moure’t per la Costa Brava pel mar? L’empresa Dofi Jet Boats realitza transports regulars en diverses embarcacions, perquè recordis sempre les teves vacances a Blanes d’una manera única.
  • La pesca, una activitat clàssica però perfecte per desconnectar. Pots comprar la teva equipació en una de les botigues de pesca de Blanes.

activitats nautiques costa brava

A més a més, durant les teves vacances a Blanes, no et perdis les vistes des del Castell de Sant Joan.

Coneix totes les activitats nàutiques i les empreses que ofereixen aquests serveis aquí. Es recomana reserva prèvia.

X