Preloader

La porta a la Costa Brava

La porta a la Costa Brava

La porta a la Costa Brava

És ben conegut que Sa Palomera és el lloc on l’abrupta Costa Brava comença el seu recorregut cap al nord de Catalunya, amb cales i platges paradisíaques que faran que gaudir d’unes vacances a elles sigui inoblidable.

Des de platges sense fi, familiars, cales solitàries, romàntiques … Blanes compta amb 4 quilòmetres de sorra, mar, sol i molts moments únics i especials. Totes elles estan reconegudes amb la bandera blava, amb la qual s’indica la bona qualitat de l’aigua, la seguretat, la prestació de serveis generals i l’ordenació del medi ambient.

blanes costa brava

I els amants de l’esport no es quedaran enrere, ja que podran practicar esports aquàtics i de sorra.

T’animes a descobrir les nostres platges?

  • La Cala Treumal està situada al nord del municipi. Amb sorra daurada i acompanyada del luxós ambient del paratge de Pinya de Rosa.
  • La Cala Sant Francesc, coneguda alhora com a Cala Bona, és una de les petites platges favorites dels blanencs. És un lloc per visitar en parella, amics i fins i tot en família. Passar un llarg dia allà serà tasca fàcil, ja que compta amb zona de restauració a primera línia de platja.
  • Santa Anna és la patrona del municipi de Blanes i té retut homenatge a una petita platja al final del port, la Punta de Santa Anna. De dimensions petites i amb còdols en comptes de sorra, banyar-se en les seves aigües cristal·lines és un privilegi.
  • La platja de Blanes accessible a peu des del centre de la ciutat, compta amb una gran extensió de sorra i diferents punts de restauració gairebé a peu de platja. És l’espai ideal per gaudir d’un dia de família, jocs a l’aigua i molta diversió. Aquesta platja està valorada com una de les millors platges de la Costa Brava.
  • S’Abanell és l’altra gran platja del municipi. Separada de la platja de Blanes per la gran roca Sa Palomera, té una extensió de 2 quilòmetres fins a la desembocadura del riu La Tordera. És la gran platja del municipi i la més turística.

I si encara t’has quedat amb ganes de més platja, et convidem a visitar l’apartat de platges sense fi on podràs trobar dos petits secrets.

Blanes t’ofereix infinitat de plans per poder gaudir d’una estada increïble

X