Preloader

Allotjaments a Blanes

Allotjaments a Blanes

Aquest any, per raó de la COVID 19, ha nascut una nova oportunitat per tot aquell turisme del país que potser encara no havia descobert les meravelles que té ben a prop. Potser és el teu cas, d’alguna manera has sobrevalorat platges i ambients d’altres països sense adonar-te que de vegades no cal anar tan lluny per gaudir de fantàstics paisatges estiuencs. Les limitacions a viatjar fora del país han frustrat les il·lusions d’alguns plans que potser teníem ja encarrilats, però el cert és que l’absència de turisme estranger en el nostre territori, també pot ser un reclam per retrobar-nos amb la nostra terra i gaudir-la amb més tranquil·litat.

Els allotjaments de Blanes tenen ganes de donar-te la benvinguda un cop s’aixequi la limitació que ara mateix no permet la mobilitat entre diferents zones. Cada dia sorgeixen noves directrius que guien passos encara insegurs, però que de ben segur, miren endavant per aconseguir entre tots un nou renaixement. 

 

Blanes és una ciutat amb una gran i variada oferta d’allotjaments. Els Càmpings de Blanes, situats majoritàriament prop del delta del Tordera, ofereixen un ambient de natura amb espais oberts a les platges i al centre urbà. Els amants del càmping coneixen el benestar que produeixen unes vacances a l’aire lliure en aquests moments. De segur que en els càmpings de Blanes hi trobaran l’oportunitat vacacional que estaven buscant.

D’altra banda, els apartaments de Blanes han estat renovant-se any rere any per oferir unes instal·lacions d’acord amb les necessitats del client del segle XXI, per tant, seguiran sent una via òptima per fer una estada ben agradable a la ciutat que, així mateix, permetrà conèixer l’entorn fascinant de la Costa Brava que Blanes els ofereix.

 

Els hotels de Blanes són l’alternativa escaient si el què vols és gaudir de la ciutat amb totes les comoditats d’un allotjament que s’encarrega de tot perquè no t’hagis d’amoïnar de res. L’oferta d’hotels a Blanes és molt àmplia, disposes de moltes alternatives, tant pel què fa a preu, com a ubicació, com a oferta interna. La situació actual requereix que cada hotel de Blanes s’adapti per tal de continuar garantint totes les comoditats als seus clients. La il·lusió i les ganes de rebre’ls marquen cada ajustament que cal emprendre.

De fet, és ben bé així, els allotjaments de Blanes desitgen començar a acollir clients, saben que en breu ho podran fer, i per aquest motiu, no estalvien esforços en les renovacions necessàries. Escollir Blanes com a destí per aquest estiu tan especial, et permetrà conèixer un racó de la Costa Brava on podràs gaudir de l’emoció de paisatge, platja, ciutat i cultura. No te’l pots perdre!

X