Preloader

Festa Major de Blanes 2019

Festa Major de Blanes 2019

Festa Major de Blanes 2019 

Un any més arriben els dies més especials per a Blanes, la seva festa major, on tot el municipi es vesteix de gala per celebrar aquests dies màgics en honor a la patrona, Santa Anna.

Són molts els plans que s’ofereixen aquests dies a Blanes, com l’ “Ensorra’t”, però sense cap dubte, el més reconegut i el que atreu més turistes al municipi és el concurs de focs artificials. Un festival de llums, colors i fum espectacular que no pots deixar de visitar.

Els focs artificials es llancen des del lloc més emblemàtic de Blanes, Sa Palomera, on comença la Costa Brava. Als voltants d’aquesta, es congreguen diàriament entre 120.000 i 150.000 espectadors, entre el passeig, les diferents platges, el port i les terrasses dels pisos i restaurants més propers. També pots viure l’experiència a bord d’un vaixell, si coneixes algun pescador de la vila o amb les diferents empreses que posen a la seva disposició una flota de vaixells per tal que veure els focs artificials des del mar sigui quelcom que no podràs oblidar mai.

Els inicis dels Focs Artificials a Blanes es remunten a 1891. Únicament durant els anys de Guerra Civil (1936-1944) es va anul·lar aquesta celebració tan blanenca. A partir d’aquest any, no han fallat ni un. Quan vinguis a viure l’experiència, entendràs el perquè.

Actualment, els focs artificials de Blanes es presenten com un concurs on empreses de tot el món participen per emportar-se l’anhelat premi. Aquest format es remunta als anys 70 i han visitat Blanes diferents empreses nacionals i internacionals.

La festa major de Blanes és música, Santa Anna, cultura, celebracions, reunions amb amics i família i, sobretot, focs artificials.

No et perdis aquest esdeveniment pirotècnic per res del món, et prometem que no te’n penediràs.

Benvingut/da a la Festa Major de Blanes!

X